زنگ زدن لولای کابینت یکی از اتفاقهای به ظاهر کوچک اما آزاردهنده است. کابینتها از پراستفادهترین اجزای آشپزخانهاند و ما در طول روز بارها و بارها در کابینتها را باز و بسته میکنیم. امان از روزی که لولای یکی از کابینتها زنگ بزند! در به کندی باز و بسته میشود، جیر جیر صدا میدهد، ظاهر لولا زشت میشود، و … . در این مقاله، به بررسی دلایل زنگ زدن لولای کابینت، روشهای جلوگیری از زنگ زدن، لولای ضد زنگ، و ویژگیهای یک لولای کابینت خوب خواهیم پرداخت.
دلایل زنگ زدن لولای کابینت
- تماس مداوم با آب و رطوبت
- خشک نکردن آنها
- استفاده کردن از شویندههای قوی برای تمیز کردن لولاها
- پاک نکردن زنگار لولاها در اولین فرصت
راههای جلوگیری از زنگ زدن لولای کابینت
برای جلوگیری از زنگ زدن لولای کابینت، میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید:
- به محض خیس شدن لولاها انها را خشک کنید. حتی اگر آنها را با دستمال مرطوب پاک میکنید حواستان باشد که حتما با دستمال دیگر سطوح آن را کاملا خشک کنید.
- لولاها را زود به زود چک کنید. هرچه زودتر متوجه زنگ زدگی شوید، به نفع شماست. میتوانید پیش از آنکه زنگ زدگی به قسمتهای دیگر هم برسد آن را پاک و تمیز کنید.
- لولاها را رنگ بزنید. با رنگ کردن لولا دیگر اکسیژن به سطوح آن نمیرسد و زنگ نمیزند.
- برای شستشو شویندهی قوی به کار نبرید. با استفاده از شویندههای قوی لولاها زودتر زنگ میزنند و خراب میشوند.
- نگهداری و مراقبت منظم مهم است. برای حفظ لولای کابینت و جلوگیری از زنگ زدن، به نگهداری و مراقبت منظم آن توجه کنید. از مواد شوینده مناسب استفاده کنید و لولای کابینت را با دستمال نرم و خشک تمیز کنید.
با انجام این اقدامات، میتوانید از زنگ زدن لولای کابینت جلوگیری کنید و یک کابینت با عملکرد صحیح و ظاهر زیبا داشته باشید.
ویژگیهای یک لولای کابینت خوب و باکیفیت
- مقاومت در برابر ضربه: یک لولای خوب باید مقاومت کافی در برابر ضربه داشته باشد تا در هنگام استفاده روزمره آسیب نبیند و جیر جیر نکند.
- عملکرد صاف و بیصدا: لولای کابینت باید به طور صاف و بیصدا درب کابینت را باز و بسته کند. نباید هنگام باز کردن در کابینت لغزش احساس شود یا سر و صدایی به وجود بیاید.
- طول عمر طولانی: لولای کابینت با کیفیت بالا باید دارای عمر طولانی باشد، با استفاده مداوم خراب نشود و در شرایط مختلف مقاومت خود را حفظ کند.
لولای ضد زنگ استفاده کنیم یا نه؟
نقطهی قوت این لولاها این است که زنگ نمیزنند و شما را با چنین مشکلی رو به رو نمیکنند. اما مسائل دیگری هم وجود دارد که باعث میشوند لولاهای ضد زنگ انتخاب اول بسیاری از افراد نباشند. این موارد عبارتاند از:
- لولاهای ضد زنگ وارداتی هستند و پیدا کردن آنها راحت نیست.
- قیمت این لولاها بالاست و برای تهیه تعداد زیادی لولا برای کابینتها باید هزینهی زیادی بکنید.
- وزن بالایی دارند و به دلیل سنگینی ممکن است باعث افتادگی درب کابینت شوند.
- در برابر خراشیدگی مقاوم نیستند.
قیمت برچسب کابینت و نکات مهم خرید
جمعبندی
در این مقاله، به بررسی دلایل زنگ زدن لولای کابینت، راههای جلوگیری از زنگار گرفتن لولا، ویژگیهای یک لولای کابینت خوب، و معایب و مزایای لولای ضد زنگ پرداختیم. این مسئله اگرچه به نظر ممکن است یک موضوع کوچک به نظر برسد، اما میتواند بسیار آزاردهنده باشد. کابینتها به عنوان یکی از اجزای پراستفاده و مهم آشپزخانه، در طول روز مدام مورد استفاده قرار میگیرند. بنابراین، زنگ زدن لولای کابینت میتواند باعث مشکلاتی مانند کند باز و بسته شدن در و صدای جیرجیر شود. همچنین، زنگ زدن لولا ظاهر زشتی به کابینت میبخشد.
دلایل زنگ زدگی لولا شامل تماس مداوم با آب و رطوبت، عدم خشک نمودن لولاها، استفاده از شویندههای قوی برای تمیز کردن لولاها و عدم پاکسازی زنگار در اولین فرصت میشود. از راههای جلوگیری از زنگار بستن لولا نیز میتوان به خشک کردن لولاها به محض خیس شدن، چک کردن مرتب لولاها برای شناسایی زنگ زدگی و پاکسازی آن، رنگ آمیزی لولاها، استفاده از شویندههای نرم و مناسب، و نگهداری و مراقبت منظم از لولای کابینت اشاره کرد.
امیدواریم مطلب بالا برای شما مفید بوده باشد.
بدون دیدگاه