قیمت نصاب کابینت

کابینت آشپزخانه یکی از قسمت‌های اساسی خانه و آشپزخانه است. هنگام تهیه کابینت و بازسازی آشپزخانه حتما به میزان بودجه‌ی خود و قیمت کابینت توجه می‌کنید. مورد دیگری که باید در نظر داشته باشید دستمزد یا قیمت نصاب کابینت است. با اطلاع داشتن از هزینه‌ها می‌توانید بهتر برنامه ریزی کنید و هنگام پرداخت هزینه‌ به نصاب کابینت به مشکل برنمی‌خورید. باید دستمزد نصاب کابینت را نیز محاسبه کنید و برای آن بودجه در نظر بگیرید. در این مقاله درباره‌ی نصاب کابینت حرفه‌ای و قیمت نصاب کابینت توضیح داده‌ایم.

 

نصاب کابینت آشپزخانه

کار یک نصاب کابینت کاری حساس است که باید با دقت تمام انجام شود. بدون تجربه و مهارت نصب کابینت‌ها به صورت دقیق و بدون مشکل ممکن نیست. به همین دلیل، لازم است این مسئله را جدی بگیرید. پیشنهاد می‌کنیم کار نصب کابینت را به نصاب مجموعه‌ی کابینت فروشی‌ای بسپارید که کابینت‌ها را از آن خریده‌اید. با این انتخاب در صورت بروز هرگونه اشتباه یا مشکل غیرمنتظره مسئولیتی بر گردن شما نیست.

به علاوه، ارائه‌ی یک نصاب ماهر و حرفه‌ای یکی از ویژگی‌ها و نشانه‌های یک مجموعه‌ی تولید و فروش کابینت درجه یک می‌باشد. در صورتی که به یک کابینت فروشی مراجعه کردید و متوجه شدید خدمات نصب ارائه نمی‌دهد، یک فروشگاه دیگر را انتخاب کنید.

برای اینکه از کیفیت کابینت و مهارت نصاب‌ها اطمینان داشته باشید، به مجموعه کابینت آماده پیشکاری مراجعه کنید و تهیه کابینت آشپزخانه و پروسه‌ی نصب را به این مجموعه بسپارید.

دکوراسیون آشپزخانه بدون اپن

 

قیمت نصاب کابینت
نصب دقیق و حرفه‌ای کابینت آماده پیشکاری

 

قیمت نصاب کابینت

قیمت نصب کابینت به موارد مختلفی بستگی دارد، از جمله فروشگاهی که انتخاب می‌کنید، جنس کابینت، و پیچیدگی طراحی کابینت و کار نصب. اما به طور کلی، نصب هر متر کابینت ام دی اف و هایگلاس بین 300 تا 500 هزار تومان می‌باشد.

نصب کابینت روکش رنگ قیمت پایین‌تری دارد؛ زیرا، نصب آن به اندازه‌ی بقیه‌ی کابینت‌ها نیازمند حساسیت و دقت بالا نیست. در واقع، این کابینت‌ها را ابتدا روی دیوار نصب می‌کنند و سپس روی آن را بتونه کاری کرده و در آخر رنگ می‌زنند.

البته، هزینه نصب هر متر کابینت ممبران نیز کمی بیشتر از هایگلاس یا ام دی اف است. دلیل این امر، ظرافت روکش زیبای ممبران می‌باشد. این کابینت لوکس و گران‌قیمت مراحل نصبِ حساس‌تری دارد.

  • توجه کنید که نصب صفحه کابینت معمولا به صورت جدا محاسبه می‌شود.

 

نصاب کابینت چه کارهایی را انجام می‌دهد؟

  • نصب تمام کابینت‌های دیواری و زمینی با دقت بالا و اندازه‌های درست
  • اطمینان حاصل کردن از تناسب و تراز بودن کابینت دیواری و زمینی
  • نصب کابینتِ پکیج یا آبگرمکن
  • تنظیم کردن کشوها
  • نصب و اتصال صفحه کابینت به کابینت زمینی
  • نصب سینک ظرفشویی، شیرآلات، یراق آلات و جزئیات دیگر
  • نصب جزیره
  • نصب و تنظیم هود
  • نصب سرستون و تاج کابینت‌های کلاسیک یا نئوکلاسیک

 

قیمت نصاب کابینت
نصب کابینت کاری پر زحمت و حساس است.

 

نصاب‌های حرفه‌ای چه مهارت‌هایی دارند؟

  • مهارت فنی: روشن است که یک نصاب کابینت متخصص مهارت‌های فنی بسیار بالایی دارد. این مهارت‌ها به نصاب کمک می‌کنند به خوبی از ابزار برقی استفاده کند، انواع متریال‌ها را به راحتی برش بزند، نقشه‌ی کابینت‌ها را درست تحلیل کند، و در نهایت کابینت‌ها را با دقت تمام نصب کند.
  • مهارت ارتباطی: این مهارت باعث می‌شود نصاب کابینت آشپزخانه با انواع متخصصان صنعت ساختمان همکاری خوبی داشته باشد.
  • مهارت حل مسئله: نصاب متخصص با مهارت حل مسئله تمام مشکلات و چالش‌های غیرمنتظره را حل می‌کند و اجازه نمی‌دهد مسائل مختلف روند کار او را بهم بریزند.
  • دقت در جزئیات: کار نصب کابینت بسیار پیچسده و حساس است و برای ماهر شدن در این کار لازم است فرد دقیق، ریزبین، و جزئی نگر باشد. یک نصاب دقیق می‌تواند کابینت را بدون خطا و بدون آسیب رساندن به کابینت یا دیوار کارش را انجام دهد.

صفحه کابینت درخت سبز

 

جمع بندی

نصب و اتصال کابینت به هیچ عنوان کار ساده‌ای نیست و باید به یک فرد کاردان و حرفه‌ای سپرده شود. نصب دقیق و درست کابینت‌ها نیز هزینه دارد. در این مطلب به قیمت نصاب کابینت پرداختیم. در ادامه نیز وظایف نصاب و مهارت‌های مورد نیاز یک نصاب متخصص را بررسی کردیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *