همهی ما به صورت روزانه از صفحه کابینت آشپزخانه استفادههای متفاوتی میکنیم. استکان چای را روی آن میگذاریم، از ماکروفری که روی کانتر قرار دادهایم استفاده میکنیم، و مواد غذایی را برای پخت و پز آماده میکنیم. اهمیت و کاربرد آشپزخانه هم که بر هیچکس پوشیده نیست. بررسی انواع صفحه کابینتها به شما کمک میکند انچه را که برای آشپزخانه شما بهتر است انتخاب کنید. تصمیم گرفتیم در مطلب زیر به بررسی صفحه کابینت سرامیکی بپردازیم و به ابعاد مختلف آن نگاهی بیندازیم.
معرفی صفحه کابینت سرامیکی و نحوه ساخت آن
یکی از محکمترین و مقاومترین صفحه کابینتها کانتر سرامیکی میباشد. طول عمر بالا و دوام در برابر ضربه و وزن از ویژگیهای آن است. این نوع صفحه کابینت در دسته سنگهای مصنوعی قرار میگیرد و از سنگ طبیعیای مانند گرانیت درجه سختی بیشتری دارد. البته، ظاهر آن به سنگهای طبیعی شبیه است ئو به همین خاطر، صفحه کابینتی لاکچری و لوکس به شمار میرود.
ماده اصلی تشکیل دهنده صفحه کابینت سرامیکی نوعی خاک رس است. این خاک رس و مواد معدنی درون آن با رنگدانهها ترکیب و بعد با دمای زیاد و فشار بالا پرس میشوند. در نتیجه، این نوع صفحه کابینت بسیار مستحکم خواهد شد. مرحلهی بعد افزایش مقاومت سطح کانتر است تا روی آن خط و خش نیفتد. برای این کار سطوح صفحه کابینت را با مواد معدنی لعاب میکنند. سپس ورقهی صفحه کابینت آماده شده را با کشیدن سمباده یکدست و صاف میکنند.
مزایا و معایب صفحه کابینت سرامیکی
حالا که یک تصور جامع و کلی از این کانتر جذاب دارید، سراغ نکات ریزتر، و نقاط قوت و ضعف آن میرویم.
مزایا
شاخصترین مزیتهای صفحه کابینت سرامیکی عبارتاند از:
- مقاومت در برابر اشیای تیز
همانطور که قبلا اشاره کردیم، یکی از مراحل ساخت این صفحه کانتر ضد خش نمودن و بالابردن مقاومت سطح آن است. البته به این نکته توجه کنید که سرامیک کاملا ضد خش نیست، اما معمولا مقاومت خیلی خوبی در برابر اشیای تیز دارد.
- ضد آب
کانتر سرامیکی آب را جذب نمیکند و با رطوبت خراب نمیشود.
- استحکام بالا
نحوه ساخت آن باعث میشود سرامیک متریالی متراکم و مقاوم باشد. تراکم بالای کانتر سرامیکی استحکام بالایی به آن میدهد و صفحه کابینت را در برابر عواملی مانند وزن زیاد یا ضربه مقاوم میکند.
- رنگ و طرحهای متنوع
به دلیل استفاده از رنگدانههای مختلف و متنوع در مراحل تولید این سنگ مصنوعی، صفحات سرامیکی در طرحها و رنگهای متفاوت وجود دارند و شما میتوانید هر رنگی که میخواهید انتخاب کنید.
- مقاومت در برابر دما
گفتیم که کانتر سرامیکی تحت دمای بالا ساخته میشود. خوب، همین باعث میشود این صفحه کابینتها در برابر حرارت نیز مقاوم باشند.
- ضد لک
صفحهی سرامیک تخلل ندارد و مثل سنگهای طبیعی لک نمیشود.
- نظافت آسان
سطح صفحه کابینت سرامیکی صاف و یکدست میباشد و میتوان ان ر به راحتی با دستمال مرطوب یا خشک پاک کرد.
- مقاوم در برابر میکروب
امکان رشد باکتری و قارچ در یک کانتر سرامیکی وجود ندارد و همیشه خیال شما از بابت میکروبها راحت است.
- ظاهر لاکچری و زیبا
ظاهر سنگ سرامیکی به سنگ طبیعی شباهت زیادی دارد و به محیط آشپزخانه جلوهی جذابی میبخشد.
معایب
صفحه سرامیک معایب چندانی ندارد، اما مهمترین نقاط ضعف آن عبارتاند از:
- تعمیرِ غیرممکن
اگر صفحه کابینت شما بشکند یا آسیب ببیند، نمیتوانید آنرا ترمیم کنید و باید برای تعویض اقدام نمایید.
- درز بین دو صفحه
محل اتصال دو صفحهی سرامیک قابل تشخیص است.
- احتمال شکستگی
صفحه کابینت جنس سرامیک بسیار محکم و مقاوم است، اما در برابر یک ضربهی ناگهانی و محکم احتمال شکسته شدن آن وجود دارد.
قیمت صفحه کابینت سرامیکی
اعلام قیمت معین برای یک نوع صفحه کابینت ممکن نیست. زیرا، این مسئله به عوامل متععدی وابسته است. هنگام پرسش دربارهی هزینه تهیه صفحه کابینت سرامیکی برای آشپزخانه خود به این موارد موثر دقت کنید:
- متراژ مورد نظر شما برای کانتر
- کشوری که صفحه کابینت را تولید کرده
- ضخامت سرامیک
- کیفیت صفحه کابینت
- و مدل و رنگ کانتری که انتخاب کردهاید
جمع بندی
سرامیک یک متریال فوقالعاده برای صفحه کابینت آشپزخانه است. صفحه کابینت سرامیکی تحت دما و فشار بالا تولید میشود و در برابر حرارت، خراشیدگی، آب، و انواع میکروب و باکتری مقاوم است. به علاوه، ظاهر زیبا و جذابی دارد که بر محبوبیت آن میافزاید. شباهت کانتر جنس سرامیک به سنگ و تنوع در رنگ از مزیتهای دیگر آن میباشد. با این حال، پس از خواندن مطلب بالا به نیازهای خود و خوانواده توجه کرده و در صورت نیاز با یک کابینت ساز متخصص مشورت کنید.
بدون دیدگاه