تعمیر کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف ممکن است نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد.


آشپزخانه مهم‌ترین بخش خانه و کابینت پایه و اساس آشپزخانه است. انتخاب نوع کابینت در دکوراسیون خانه و آشپزخانه و استفاده روزمره شما تاثیرگذار می‌باشد. کابینت ام دی اف معروف‌ترین کابینت آشپزخانه‌های امروز است. این کابینت پرطرفدار که عموما از آن برای سبک مدرن استفاده می‌شود، نقاط قوت و ضعف خودش را دارد. از نقاط قوت کابینت ام دی اف باید به استحکام و دوام بالا اشاره کرد. با این حال، ممکن است با استفاده مداوم پس از گذشت چند سال نیاز به تعمیر داشته باشد. ما قصد داریم در این مطلب به تعمیر کابینت ام دی اف و هر آنچه که باید در اینباره بدانید بپردازیم.

 

کابینت ام دی اف چیست؟

نام دیگر کابینت ام دی اف کابینت ملامینه می‌باشد. در واقع، ام دی اف نام تخته‌ای‌ست که مغزی کابینت ام دی اف را تشکیل می‌دهد و به همین خاطر این کابینت به ام دی اف معروف شده است. البته ام دی اف در ساخت کابینت‌هایی مانند هایگلاس و ممبران نیز کاربرد دارد که موضوع بحث امروز ما نیستند.

تخته ام دی اف از ترکیب خرده چوب و چسب رزین تشکیل می‌شود. این ترکیب در دما و فشار بالا پرس می‌شود و تخته ام دی اف را می‌سازد. سپس، روی این تخته‌ها با انواع روکش پوشیده می‌شود. این روکش‌ها بسیار متنوع‌اند. به همین دلیل، کابینت‌های ام دی اف تنوع بسیار بالایی دارند. از انواع طرح چوب گرفته تا طرح‌های مدرن و حتی فانتزی در بازار موجود است. به طور خلاصه، مزایا و معایب کابینت ام دی اف عبارت‌اند از:

مزایا

  1. قیمت مناسب
  2. مصونیت در برابر میکروب‌ها و حشرات
  3. مقاومت و دوام بالا
  4. زیبا و جذاب
  5. دوست طبیعت و بدون ضرر برای محیط زیست
  6. تنوع بالا
  7. نظافت آسان

 

تعمیر کابینت ام دی اف
آشپزخانه شیک و زیبا با کابینت ام دی اف

 

معایب

  1. باد کردن در تماس مداوم با آب
  2. تعمیر نسبتا دشوار
  3. احتمال شل شدن لولاها
  4. در صورت متورم شدن: محل تجمع میکروب یا حشرات
  5. آسیب پذیر در برابر شوینده‌های قوی و مواد اسیدی

چرا صفحه کابینت کوارتز بخریم؟

 

آیا تعمیر کابینت ام دی اف انتخاب عاقلانه‌ای‌ست؟

ممکن است کابینت ام دی اف شما در تماس مداوم با آب یا برخورد مواد شیمیایی و اسیدی آسیب ببیند و خراب شود. همچنین، احتمال شل شدن پیچ‌ها و لولاها با باز و بسته کردنِ پیوسته درها وجود دارد. لازم به ذکر است، این نوع کابینت در برابر تغییرات دما نیز مقاومت بالایی دارد، اما ظروف داغی که مستقیم از روی شعله برداشته می‌شوند و روی پیشخوان ام دی اف گذاشته می‌شوند، می‌توانند به روکش صفحه کابینت آسیب بزنند.

خوب، شاید بپرسید چه زمانی باید تصمیم به تعمیر کابینت ام دی اف گرفت؟ مسائل کوچکی مانند شل شدن پیچ و لولاها قطعا نیاز به تعویض کابینت ندارند. اما اگر کابینت شما باد کرده یا توسط مواد اسیدی آسیب دیده، باید به شما بگویم که این مشکل یا قابل ترمیم نیست یا هزینه و زحمت تعمیر آن به صرفه نخواهد بود. اگر قصد تعویض کل کابینت را ندارید، باید قطعه‌ی آسیب دیده را عوض کنید. و به شما توصیه می‌کنیم این کار را هرچه زودتر انجام دهید. چرا که آب و رطوبت بیشتری به نواحی ورم کرده نفوذ می‌کند و مشکل کابینت شما روز به روز بیشتر خواهد شد. به علاوه، احتمال تجمع میکروب در بخش‌های آسیب دیده‌ی کابینت وجود دارد.

 

تعمیر کابینت ام دی اف
تعمیر کابینت ام دی اف کار یک تعمیرکار متخصص است.

 

معایب تعمیر کابینت ام دی اف

  • تعمیر کابینت ام دی اف کار ساده‌ای نیست و در صورت لزوم نیز باید به تعمیرکاری ماهر و متخصص سپرده شود.
  • کار تعمیر کابینت ام دی اف زحمت و هزینه زیادی دارد و معمولا به صرفه نیست.
  • پس از تعمیر نیز کابینت شما مانند روز اول نخواهد شد و ظاهر زیبای اولیه خود را از دست می‌دهد.

 

چطور کابینت ام دی اف را تعویض کنیم؟

اگر قصد تعویض کابینت ام دی اف را دارید، تنها لازم است به یک مجموعه کابینت فروشی معتبر سر بزنید. برای این کار ما به شما فروشگاه کابینت آماده و استوک پیشکاری را پیشنهاد می‌کنیم. این مجموعه حرفه‌ای و باتجربه انواع کابینت باکیفیت را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شما تحویل می‌دهد. همچنین، می‌توانید با کارشناسان و پرسنل مجرب مجموعه درباره‌ی کابینت مناسب آشپزخانه خود مشورت کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید.

بررسی مراحل تعمیر کابینت فلزی 

 

جمع بندی

کابینت ام دی اف با نقاط قوت زیادی که دارد بسیار پرطرفدار است و می‌توان گفت معروف‌ترین نوع کابینت آشپزخانه به شمار می‌رود. با این حال، تعمیر کابینت ام دی اف دشوار بوده و به دلیل زحمت و هزینه زیاد انتخاب هوشمندانه‌ای به نظر نمی‌رسد. تعمیر کابینت ام دی اف مشکلات دیگری نیز از پی دارد؛ به عنوان مثال، پس از پرداخت هزینه و صرف زمان و انرژی با کابینتی رو به رو می‌شود که دیگر مثل روز اول نیست. در نتیجه، سعی کنید از کابینت‌های خود به خوبی مراقبت کنید و در نگهداری از آن‌ها دقت و حوصله به خرج دهید. در صورت آسیب دیدن یا خراب شدن نیز بهتر است به دنبال تعویض قطعه یا تعویض کابینت باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *