چند مدل کابینت داریم؟

چند مدل کابینت داریم؟ اگر به دنبال پاسخ این سوال می‌گردید تا از بین همه‌ی مدل‌های موجود کابینت مناسب آشپزخانه خودتان را انتخاب کنید، باید بگوییم که کابینت‌ها مدل‌های فراوانی دارند و از لحاظ نوع ساخت و تولید، سبک، جنس، ساختار، و … به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند. در این مقاله سعی کرده‌ایم اطلاعاتی را که درباره‌ی انواع مدل‌های کابینت لازم است بدانید جمع آوری کنیم.

انواع کابینت از لحاظ ساخت و تولید

از لحاظ ساخت و تولید، سه نوع اصلی کابینت وجود دارد: کابینت سفارشی، نیمه استوک و استوک. هر کدام از این سه نوع کابینت مزایا و معایب خود را دارند، و این شما هستید که تصمیم می‌گیرید چه نوع کابینتی برای شما مناسب است.

کابینت سفارشی

فرآیند ساخت کابینت‌های سفارشی به این صورت است که طراح آشپزخانه‌ی شما را کاملا ارزیابی می‌کند و طرح و نقشه‌ی کابینت‌ها را مطابق فضای آشپزخانه‌ی شما می‌کشد. پس از آن کابینت‌ها در کارگاه ساخته می‌شوند. اگر آشپزخانه‌ی شما نقشه‌ی عجیبی دارد کابینت سفارشی می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای شما باشد. زمان آماده شدن این نوع کابینت بیشتر از انواع دیگر کابینت است و هزینه‌ی بالاتری هم دارد.

 

چند مدل کابینت داریم؟
یک سبک خاص برای افراد سخت پسند

کابینت استوک یا نیمه آماده

کابینت‌های نیمه استوک یا نیمه آماده به اندازه کابینت‌های سفارشی به طور منحصر به فرد برای شما طراحی نمی‌شوند، اما برخی از ویژگی‌های کابینت‌ها طبق سفارش شما به شما تحویل داده می‌شوند. ابعاد و اندازه‌ی این کابینت‌ها طبق ابعاد استاندارد تعیین می‌شود، اما می‌توانید کشو‌ها، ظاهر درها، تاج کابینت، پایه‌ها، و جزئیاتی از این دست را طبق میل خود تعیین کنید. این نوع کابینت نسبت به کابینت سفارشی در زمان کوتاه‌تری آماده می‌شود و تهیه‌ی آن بودجه‌ی کم‌تری لازم دارد.

کابینت آماده یا استوک

کابینت‌های استوک مقرون به صرفه‌ترین راه برای تبدیل آشپزخانه رویایی شما به واقعیت هستند. کابینت آماده از پیش ساخته شده است و شما با انتخاب کابینت مورد علاقه‌تان صرف دو سه روز شاهد نصب کابینت‌ها در آشپزخانه‌تان خواهید بود. این کابینت‌ها نیز در ابعاد استاندارد تولید می‌شوند. انتخاب این نوع کابینت به معنای صرفه جویی در زمان و هزینه است.

چند سبک کابینت داریم؟

در جواب چند مدل کابینت داریم؟ باید گفت از لحاظ سبک طراحی سه مدل کابینت وجود دارد: کلاسیک، نئوکلاسیک، و مدرن.

کلاسیک

کابینت آشپزخانه کلاسیک با جزئیات فراوان و حکاکی و کنده کاری‌هایش شناخته می‌شود. روی درب کابینت کلاسیک کنده کاری صورت می‌گیرد و ظاهری سنتی، مجلل، و کلاسیک به آن می‌دهد. در حالی که سطوح کابینت مدرن صاف و یکدست است. معمولا کابینت‌های سبک کلاسیک یا از جنس چوب هستند و یا روکش طرح چوب دارند.

نئوکلاسیک

این سبک کابینت از تلفیق کابینت سبک کلاسیک و مدرن به وجود آمده است. این کابینت‌ها به اندازه‌ی سبک مدرن ساده نیستند و ممکن است روی درب کابینت‌های نئوکلاسیک برش بخورد اما این برش‌ها ساده‌اند و پیچیدگی ندارند. تزئینات و جزئیات این کابینت‌ها نیز کم‌تر از سبک کلاسیک و بیشتر از سبک مدرن است.

مدرن

در طراحی کابینت‌های آشپزخانه‌ی مدرن بیشتر به کاربرد و عملکرد کابینت توجه می‌شود. در کابینت مدرن استفاده حداکثری از فضای موجود اهمیت بالایی دارد. واضح‌ترین ویژگی کابینت سبک مدرن سادگی و دوری از جزئیات و تزئینات اضافی است. این سبک کابینت برای آشپزخانه‌های کوچک بهترین انتخاب است.

جنس کابینت و مدل‌های متنوع

از لحاظ جنس و روکش چند مدل کابینت داریم. معمولا کابینت‌ها از فلز، ورقه‌ی ام دی اف، و چوب طبیعی ساخته می‌شوند، اما هر کدام از این‌ها انواع مختلفی دارند.

کابینت فلزی

کابینت فلزی که در گذشته طرفدار بیشتری داشت، همچنان مشتری‌های خودش را دارد.  این نوع کابینت دوام بالایی دارد و بسیار مقرون به صرفه است. کابینت فلزی خود سه نوع دارد: کابینت ساخته شده از فولاد خام، گالوانیزه، و استیل.

کابینت با ورقه‌ی ام دی اف

با ورقه‌ی ام دی اف چندین مدل مختلف کابینت داریم که یکی از آن‌ها به کابینت ام دی اف معروف است.

  • کابینت ام دی اف:

    کابینت ام دی اف با روکش ملامینه ساخته می‌شود. قیمت بالایی ندارد. عمر آن طولانی‌ست و دوام زیادی دارد. تنوع رنگ و طرح آن نیز بسیار بالاست.

  • کابینت هایگلاس:

    این نوع کابینت با روکش براق و شیشه‌مانندش نور را به خوبی انعکاس می‌دهد و ظاهر شیکی دارد. تنوع این کابینت نیز بالاست، اما قیمت آن از کابینت ام دی اف بیشتر است.

  • کابینت ممبران:

    برای ساخت کابینت ممبران، با دستگاه CNC بر روی ورقه‌ی ام دی اف طرح‌های مختلفی را حکاکی می‌کنند، و سپس سطح آن را با یک روکش پی وی سی می‌پوشانند. کابینت ممبران در انواع مات، براق و طرح چوب ساخته می‌شود. این مدل کابینت برای هر سبک آشپزخانه‌ای کاربرد دارد، اما معمولا کابینت ممبران را برای آشپزخانه‌ی سبک کلاسیک انتخاب می‌کنند.

 

چند مدل کابینت داریم؟
کابینت ممبران مات
  • کابینت انزو:

    کابینت انزو از کابینت‌های دیگر قطر بیشتری دارد. بر روی چهار طرف درب این کابینت با استفاده از دستگاه CNC برش می‌خورد و با روکش پی وی سی یا رنگ مخصوص پوشانده می‌شود. کابینت انزو برای سبک نئوکلاسیک بسیار مناسب است.

کابینت چوبی

این سبک نیز در طرح و رنگ متنوع است و از انواع مختلف چوب ساخته می‌شود، از جمله چوب بلوط، افرا، گیلاس، صنوبر، و گردو. این کابینت برای سبک کلاسیک مناسب است. کابینت ساخته شده از چوب طبیعی طرفداران بسیار زیادی دارد و بسیار لوکس و مجلل محسوب می‌شود، اما بزرگ‌ترین مشکل این کابینت‌ها این است که برای ساخت آن‌ها درختان فراوانی قطع می‌شوند و برای محیط زیست یک آسیب جدی به شمار می‌روند.

جمع بندی

در این مقاله به این سوال متداول که ” چند مدل کابینت داریم؟” پاسخ دادیم. کابینت‌ها به سه شکل سفارشی، نیمه آماده، و آماده تولید می‌شوند. طراحی آن‌ها طبق سه سبک کلاسیک، نئوکلاسیک، و مدرن صورت می‌گیرد. از نظر جنس نیز کابینت‌ها مدل‌های بسیار متنوعی دارند و به سه دسته‌ی اصلی فلزی، ام دی اف، و چوبی تقسیم می‌شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید