کابینت آبی ملایم پیشکاری

فروشگاه کابینت پیشکاری با کابینت های متنوع


خرید خانه‌ای نو و طراحی و چیدمان آن برای همه کاری لذت‌بخش و با اهمیتِ بالاست. ما زمان و انرژی زیادی را صرف طراحی و در نهایت داشتن خانه‌ای مطابق با سلیقه‌مان می‌کنیم. برای فراهم کردن شرایط و محیطی که دوستش داشته باشیم و به ما آرامش بدهد، هزینه‌ی زیادی می‌پردازیم. هر کدام از بخش‌های مختلف خانه از جمله اتاق خواب، اتاق نشیمن، انباری، حمام و سرویس بهداشتی، اهمیت خودش را دارد. اما قطعا آشپزخانه یکی از مهم‌ترین بخش‌هاست. آشپزخانه علاوه بر کاربرد فراوانی که دارد، در ظاهر خانه‌ی شما نیز بسیار تاثیرگذار است. اهمیت بالای کابینت آشپزخانه نیز بر هیچکس پوشیده نیست. کابینت‌ها نقطه‌ی اصلی و کانونی یک آشپزخانه هستند.

کابینت‌ها قسمت بزرگی از آشپزخانه را تشکیل می‌دهند و کاربرد فراوانی دارند. دورانی که مردم از جعبه‌ها و قفسه‌ها برای نگهداری وسایل آشپزخانه خود استفاده می‌کردند، گذشته است. از اوایل قرن بیست میلادی کابینت‌های چوبی به خانه‌های اروپا و سپس به سراسر دنیا راه پیدا کردند. امروزه آشپزخانه‌ها دارای کابینت‌های مدرنی هستند که با سبک زندگی و سلیقه صاحب خانه متناسب‌اند.

نقش کابینت آشپزخانه در زندگی روزمره

کابینت‌‌ها اسباب و وسایل اصلی آشپزخانه شما محسوب می‌شوند و باقی وسایل مربوط به آشپزخانه را نیز در خود جای می‌دهند.

ظاهر کابینت بر زیبایی آشپزخانه بسیار تاثیرگذار است و سلیقه‌ی صاحب‌خانه را نیز نشان می‌دهد. نوع طراحی کابینت و فضای داخلی آن نیز میزان کاربردی بودن کابینت را تعیین می‌کند.

درباره کابینت آماده بخوانید

 

کابینت آشپزخانه
نمایشگاه کابینت پیشکاری کابینت های آشپزخانه متنوعی را فراهم کرده است.

 

انواع سبک کابینت آشپزخانه

این کابینت در سه سبک مدرن، نئوکلاسیک، و کلاسیک طراحی و ساخته می‌شود.

کابینت آشپزخانه مدرن:

کابینت مدرن نسبت به بقیه سبک‌ها امروزی‌تر است. این کابینت طراحی منظم و ساده‌ای دارد که تا حد ممکن از جزئیات و تزئینات آن کاسته شده است.

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک:

نئوکلاسیک سبکی‌ست که با داشتن برخی ویژگی‌های سبک مدرن از طراحی و نقش و نگار سبک کلاسیک نیز وام گرفته است؛ همینطور کابینت نئوکلاسیک ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک است.

کابینت آشپزخانه کلاسیک:

کابینت کلاسیک علاوه بر نقش و نگار و حکاکی‌های فراوان، جزئیات و تزئینات متناسب با سبک کلاسیک را نیز داراست. این کابینت ظاهری مجلل و اشرافی دارد و برای خانه‌هایی با آشپزخانه‌ی بزرگ مناسب است.

انتخاب متریال مناسب برای کابینت

انتخاب مواد مناسب برای کابینت آشپزخانه، طول عمر و دوام آن‌ها را تعیین می‌کند. کابینت‌ها از مواد و متریال بسیار متنوعی ساخته می‌شوند و کابینت‌هایی از جنس‌های مختلف و متنوع در بازار موجود است. رایج‌ترین متریال موجود برای کابینت چوب طبیعی، ام دی اف با روکش‌های مختلف، فلز، و شیشه برای درب کابینت می‌باشد.

کابینت تمام چوب که با چوب طبیعی ساخته می‌شود، با ارزش و گرانبهاست. کابینت چوبی کابینتی اصیل و زیباست و معمولا برای آشپزخانه‌های کلاسیک انتخاب می‌شود. از ورقه‌ی ام دی اف برای ساخت نوع مختلفی از کابینت آشپزخانه، مانند کابینت انزو، کابینت ممبران، و کابینت هایگلاس استفاده می‌شود.

درست است که کابینت آشپزخانه یکی از جذابیت های اصلی آشپزخانه است. بنابراین، زیبایی و لوکس بودن آن‌ها نیز حائز اهمیت است. با این حال، شما باید متریال مناسب را نه تنها بر اساس ظاهر آن‌ها، بلکه با توجه به دوام و استحکام آن متریال، استایل و سبک مورد نظر برای آشپزخانه‌تان، و هزینه‌ای که مایلید برای تهیه کابینت بپردازید، انتخاب کنید.

مزایای داشتن کابینت آشپزخانه

همانطور که می‌دانید، وسایل و لوازم آشپزخانه در کابینت نگهداری می‌شوند. ظروف مختلف، بسیاری از مواد خوراکی و ادویه‌ها دسته بندی شده و به صورت جداگانه در قفسه‌های مختلف قرار می‌گیرند. کابینت بادوام و محکم وزن ظروف و وسایل مختلف را به راحتی تحمل می‌کند، و شما می‌توانید انواع لوازم آشپزی را با خیال راحت در کابینت زمینی یا دیواری جای دهید.

در ادامه مزایای مهم کابینت آشپزخانه را بررسی می‌کنیم:

  • آشپزخانه‌ی شما را جادار می کند:

    کابینت فضای آشپزخانه شما را افزایش می دهد. شما می‌توانید وسایل و ظروف بیشتری داشته باشید، آن‌ها را دسته بندی کنید و در کابینت‌های مختلف قرار دهید، بدون اینکه ظروف و لوازم‌تان محیط آشپزخانه را شلخته کند. شما می توانید از تمام فضای آشپزخانه به طور موثری استفاده کنید. می توانید اقلام مواد غذایی، ماشین ظرفشویی و موارد دیگر را درون قفسه‌ها و کشوهای کابینت قرار دهید. این امر باعث صرفه جویی در فضای خانه‌ی شما می‌شود. البته نوع کابینت در خانه‌های مختلف متفاوت است. کابینت سایز متوسط ​​برای خانه‌های کوچک مناسب است. از سوی دیگر، افرادی که عاشق آشپزی هستند، به فضای بیشتری برای نگهداری مواد، ظروف و لوازم ضروری و تخصصی نیاز دارند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید